DVO schakelt Forza SD uit

De dames van volleybalvereniging DVO hebben in de 1e ronde van de Regiobeker Forza Schouwen Duiveland, 3 november a.s. tevens DVO’s tegenstander in de competitie, uitgeschakeld. De Oud-Beijerlanders begonnen door het ontbreken van Sanne de Roo en Jennifer Vermaas onwennig in de 1e set. Met middenspeelster Lisanne Roest als passer/loper en Sharon van Helden uit het 2e damesteam op de middenpositie werd de 1e set nog verloren (15-25) maar vanaf de 2e set kwam er meer rust in het veld, werd er beter gecommuniceerd en had de thuisploeg wat meer geduld in de rally. De servicedruk nam ook toe wat vaak een mooie basis betekende voor de rest van de rally’s die vaker winnend konden worden afgesloten. DVO speelde solide door en wist de volgende bekerronde met setstanden 25-17, 25-23 en 25-23 te bereiken.

DVO speelt aanstaande donderdagavond de volgende competitiewedstrijd. In sporthal Woudestein is daar het Rotterdamse Erasmus Volley de tegenstander om 21u30. De eerstvolgende thuiswedstrijd in sporthal ’t Paradijs is dus wederom tegen Forza Schouwen Duiveland om 17u in sporthal ’t Paradijs te Oud-Beijerland.