Cultuurdebat Hoeksche Waard op 7 november 2018

Met de eenwording van de Hoeksche Waard en de verkiezingen voor de deur, is er behoefte aan helderheid over de visie van de verschillende politieke partijen. Ook wat betreft cultuurbeleid.
Daarom organiseert Dok-C (Hoeksche Waards Platform voor Kunst en Cultuur) samen met Museum Hoeksche Waard, op woensdag 7 november een Cultuurdebat in het Rabobankgebouw te Heinenoord.
Tijdens het Cultuurdebat worden verschillende politieke partijen door gespreksleider Gert van ‘t Hof (Studio Sport) bevraagd over hun verkiezingsprogramma t.a.v. kunst en cultuur.
Met een cultuurquiz, scherpe vragen naar aanleiding van verschillende stellingen, een muzikale omlijsting en nog veel meer, is het debat en levendige manier om meningen te uiten en standpunten te verduidelijken. De organisatie hoopt hiermee dat er voor de cultuur-bewuste Hoeksche Waarder ook daadwerkelijk iets te kiezen valt.
Wilt u zich aanmelden voor het Cultuurdebat, of deelnemen aan de online enquête? Kijk voor meer informatie op www.cultuurdebat-hw.nl.