Avril Lavigne – Head Above Water (ITP: week 43)

Deze week is Avril Lavigne – Head Above Water onze  ‘In The Picture’-track.

Toen Canadese zangeres en actrice Avril Lavigne in 2002 doorbrak met haar album ‘Let Go’ was ze een echt Skatepunk/Poppunk artieste. Sinds haar professionele debuut heeft Lavigne wereldwijd meer dan 40 miljoen albums en meer dan 50 miljoen singles verkocht, waarmee ze de op twee na best verkopende Canadese vrouwelijke artiest aller tijden is, achter Celine Dion en Shania Twain. In haar muziek heeft ze zich inmiddels ook ontwikkeld tot een allround popartieste. Haar zesde studioalbum ‘Head Above Water’ komt binnenkort uit. En de gelijknamige single, die gaat over haar strijd tegen de ziekte van Lyme, is deze week ITP bij RadioHW.

Elke week staat er een nieuwe plaat In The Picture. Dit is een redelijk onbekende, nieuwe single die wat extra aandacht verdient. Op maandagavond tussen 22:00 en 23:00 wordt de wekelijkse In The Picture plaat bij het programma ‘Don’t Forget The Music’ bekend gemaakt. Deze zal gedurende de hele week regelmatig te horen zijn op Radio Hoeksche Waard.

 

 


Artwork by: