Ava Max – Sweet But Psycho (ITP: week 44)

Deze week is Ava Max – Sweet But Psycho onze  ‘In The Picture’-track.

Ava Max is een Amerikaanse zangeres, maar van oorsprong een Albanese migrant. Sinds vorig jaar timmert Ava behoorlijk aan de weg als zangeres. Ze zong o.a. de track ‘Let It Be Me’ op het album ‘7’ van David Guetta. Ook solo kwamen er dit jaar inmiddels al 3 singles uit, waarvan de laatste echt haar grote doorbraak is. In vele landen al een grote hit. Zeker in Scandinavië doet deze het goed, met als hoogtepunt de nr.1 positie in de Zweedse hitlijst. Nederland loopt nog niet zo hard van stapel, vandaar een zetje in de goede richting; ‘Sweet But Psycho’ van Ava Max is deze week ITP bij RadioHW.

Elke week staat er een nieuwe plaat In The Picture. Dit is een redelijk onbekende, nieuwe single die wat extra aandacht verdient. Op maandagavond tussen 22:00 en 23:00 wordt de wekelijkse In The Picture plaat bij het programma ‘Don’t Forget The Music’ bekend gemaakt. Deze zal gedurende de hele week regelmatig te horen zijn op Radio Hoeksche Waard.

 

 


Artwork by: