Vergeten dansplaat van een nachtwethouder en een klompentip waar je misselijk van wordt?!

Maandag 24 was voorlopig de laatste uitzending dat Bert en Marthijs samen te horen waren in DFTM. Gelukkig geen dramatische reden, want Bert gaat even 2 weken met vakantie. In de uitzending werd de nieuwe In The Picture gelanceerd; Amy Macdonald – Woman Of The World. Elders op de website is meer info en audio te vinden over de nieuwe ITP.  

 

Vergeten Dansplaat
Rotterdam heeft een nachtburgemeester, maar Woerden heeft een nachtwethouder; Martin Damen heeft die eer. Zijn track ‘Alright Yeah Yeah’ was zijn doorbraak in 2012. Sindsdien veel optredens op festivals wereldwijd. Na zijn doorbraak diverse singles uitgebracht en in 2016 het album FG Flavours & Grooves. In de uitzending draaiden wij ‘Alright Yeah Yeah’ als vergeten dansplaat.

 

Klompentip
Ook geven we de luisteraars wekelijks een aanvraag-tip voor het programma “Muziek op Klompen. De klompentip was een plaat waarbij je een sterke maag moest hebben blijkbaar.Het was namelijk de plaat ‘Een Beetje Misselijk’ van Buster Fonteijn. Typetje van Paul Haenen. Buster Fonteijn was een zwerver. Beweert verder zoon te zijn van de te vroeg overleden danseres Margot Fonteijn.

 

De uitzending is terug te luisteren via ‘gemist’.
De komende 2 weken is Marthijs de host van de show en 15 oktober is Bert weer terug van vakantie.