Tholense Boys wipt v.v. Strijen uit de beker

Door een 1-1 gelijkspel tegen het naar de 2e klasse gepromoveerde Tholense Boys leed de Strijense Technische Unie equipe puntenverlies, waardoor het na 3 gelijke spelen uitgeschakeld  is voor de knock-out ronde van de KNVB-beker.
In de eerste helft konden de keepers Sem Kerkhoff en Sander Nagtegaal met enkele fraaie reddingen hun doel schoon houden. Na de rust kwam Strijen al snel op voorsprong; na een prima voorzet van Alwin van der Werff en een listig overstapje van Niels Konijnenburg kwam Glenn Mulder oog in oog met de Tholense keeper en passeerde hem met een harde, droge schuiver. Vervolgens waren de partijen aan elkaar gewaagd en kreeg Strijen in de laatste minuut het deksel op de neus toen een vrije trap van Auke Bovenberg langs de muur in de uiterste hoek van het Strijense doel verdween.
Zaterdag a.s. begint de competitie in de 2e klasse D. Strijen gaat op bezoek bij oude bekende Spirit, dat na hun promotie enige nieuwe spelers mocht verwelkomen. De aanvang in Ouderkerk aan de IJssel is om 15.00 uur.