Simone Eversdijk in de spotlight

Aanstaande zondag in Hollandse Sterren op Bezoek een interview met: Simone Eversdijk en Joyce Notenboom van Mickim Music in de studio.

Voor nieuwkomer Simone Eversdijk, uit het Brabantse Zevenbergen, gaan momenteel veel dromen in vervulling. Simone heeft in de afgelopen periode veel mooie optredens mee mogen maken.

Simone Eversdijk

Nog geen half jaar na haar eerste optreden, populair bij het publiek wat ze reeds heeft weten te bereiken, lanceerde ze haar debuutsingle ‘Ik mis je zo’. Dit is een cover van het welbekende nummer van Wil Tura, op haar eigen wijze weggezet.

Het resultaat is een krachtige ballad, met gevoel, en emotie gezongen met het warme, stemgeluid van Simone. Het prachtige gitaarspel van Marcel Fisser en koor van Simone zelf samen met Manfred Jongenelis, maken dit een geheel eigen gevoelige versie die je ondanks de warme zomer kippenvel bezorgt.

Na een tijd bij Mickim Music vooral achter de schermen bezig te zijn geweest als koorzangeres en tekstschrijfster werd het nu de hoogste tijd om ook zelf met een eigen single te komen. Dit nummer ligt haar na aan het hart en daarom is besloten samen met producer Frans van Nispen om eerst deze cover uit te brengen, terwijl er ondertussen hard gewerkt wordt aan haar volgende eigen geschreven singles en een album.

Met deze single maakt ze alvast een krachtig debuut, het Nederlandse publiek zal zeker nog veel van deze zangeres gaan horen.

U bent van harte welkom om bij de uitzending aanwezig te zijn. De toegang is gratis.
Kom gerust langs in de studio,  de koffie staat klaar

Of luister gezellig mee vanaf 13.00 uur tot 14.00 uur naar de uitzending via FM 96.0 of via internet

Heeft u vragen voor de artiesten, stuur ons een mail via
hollandsesterrenopbezoek@omroephw.nl of bel live in de uitzending 078-6762002.
Presentatie : Andreas Tollenaar &  Arma van Katwijk

Onze studiogasten worden deze week mede mogelijk gemaakt door o.a. Mickim Music

Artwork by