Scouting Driestromengroep: terugblik overvliegen en regionale zeilwedstrijden.

Het overvliegen was weer een leuk festijn met een mooi overvliegobject en tal van drijfnatte overvliegers. De nieuwe zeeverkenners werden zelfs nog de haven in gegooid.

Na het overvliegen was er een leuk spel. Zo werden er heel wat ijsjes gemaakt, werden oma’s geholpen met oversteken en er werden koprollen gemaakt in een supermarkt. Kortom: er werden heel veel punten gehaald en uiteindelijke waren er drie groepjes die leuke prijzen in ontvangst namen.

De regionale zeilwedstrijden waren ook succesvol; heel veel waterscouts van acht verschillende scoutinggroepen uit de regio zeilden op zaterdagmiddag hun eerste wedstrijd. ‘s Avonds was er een uitgebreid feest in de feesttent en op zondag de afsluitende wedstrijden. Wethouder Pieter van de Meer reikte op zondagmiddag de prijzen uit aan de winnaars. De zeeverkenners van vlet 757 van de Driestromengroep wonnen de wedstrijden van de 2e klasse. Op de tweede en derde plaats stonden de scouts uit Willemstad.

Kortom: dit weekend was echt een mooie afsluiting van een geweldig jubileumjaar van scouting Driestromengroep.