S.V. Heinenoord door naar de volgende ronde Districtsbeker

Ook de 3e en laatste wedstrijd van de poule is door de mannen van coach Ralph Kalkman gewonnen. Dankzij doelman Lorenzo Hoekman is het “” slechts “” bij 0-3 gebleven, want het klasse verschil was en de kansen waren zo groot, dat de uitslag voor hetzelfde geld 2 – 8 had kunnen zijn. Een slippertje in de beginfase van Leon Steketee, die zich verkeek op de snelheid van Pierre Borgo, liep goed af omdat aanvoerder Toine v.d. Berg op het juiste moment goed ingreep om het gevaar te keren. De Ridderkerker maakte het even later goed, door een slimme pass op Sander de Heus af te leveren en die in de 7e minuut met een fraai schot de Zeeuwse sluitpost het nakijken gaf. 0-1.
Een vrije trap van Jordey van Dam werd op tijd weggehaald door Armin de Bat en ook de voorzet Van Neall Mouthaan op aangeven van Marvin Strik werd uiteindelijk een prooi voor doelman Lorenzo Hoekman. Na de zoveelste hoekschop met een uitstekende kopbal van Remco Buist veerden alle Heinenoord-supporters op, echter tevergeefs want met een uiterste krachtsinspanning was het wederom de Zeeuwse doelman, die redding bracht.

Ook na een fase van flipperkast voetbal veranderde er niets aan de stand. Toen na een hoekschop van Jordey van Dam de vrij staande Remco Buist uithaalde, waar doelman Lorenzo Hoekman geen antwoord op had stond er altijd nog Armin de Bat, die de bal van de lijn haalde. Op slag van rust zou het toch nog gaan gebeuren om de voorsprong te verdubbelen. Marvin Strik ontliep de buitenspelval en kreeg het voor elkaar om op een leeg doel naast te mikken.

Na de thee maakte Marvin Strik zijn misser helemaal goed. Een schitterende pass van Ramon Salas bereikte Sander de Heus, die meteen uithaalde en wederom kon de held van Krabbendijke met zijn hand redding brengen, echter niet voldoende, want Marvin Strik was er als de kippen bij om dit doeltreffend af te ronden.0-2. Na 10 minuten in het tweede bedrijf werd Remco Buist vervangen door Mitch Fransen. Hij gaf meteen zijn visitekaartje af door van afstand een poging te wagen en het verhaal wordt eentonig want……… Lorenzo Hoekman is de naam.

Met nog zo’n 10 minuten te gaan werden ook Sander de Heus en Neall Mouthaan vervangen door Joe Nyero en Marc Bakker. In de slotfase kreeg Nick Vervoort nog wat te doen en was er op tijd bij toen uit een scrimmage Rico de Putter een poging waagde. Het laatste wapenfeit van de wedstrijd was een vrije trap van Jordey van Dam, die niet goed werd weggewerkt en dan is er altijd iemand van Heinenoord die een neusje heeft om in dit soort situaties op de juiste plaats te staan en dat is Marvin Strik.

Hij scoorde in de rebound zijn tweede en bracht de eindstand op een dik verdiende 0-3. Zonder kaarten maakte de goed leidende scheidsrechter Jozef Ngoumout uit s’Gravenpolder na 90 minuten een einde aan de laatste wedstrijd uit deze poule en gaan V.V.G.Z. en Heinenoord door naar de volgende ronde.

a.s. zaterdag begint de competitie, die voor Heinenoord begint in en tegen Kloetinge. Aanvang: 14.30 uur.

Volgens de laatste berichten, zijn er dan nog steeds wegwerkzaamheden aan de A58.

Voor de supporters is van groot belang goed te informeren, op tijd te vertrekken en de juiste weg te kiezen.

Opstelling.

Nick Vervoort – Martijn Terlouw – Andrew van Tiggelen – Ramon Salas – Toine v.d. Berg – Jordey van Dam – Marvin Strik – Remco Buist – ( 55. Mitch Fransen – Neall Mouthaan – ( 80. Joe Nyero ) – Sander de Heus – ( 80. Marc Bakker ) – Leon Steketee.