Pop-Up schittert op korenfestival in Oosterhout

Vandaag was het Oud Beijerlandse popkoor Pop-up te horen op het korenfestival te Oosterhout.

Waren verleden week de paraplu’s nodig om het enigszins droog te houden tijdens het Korenfestival in Scheveningen, vandaag hingen ze hoog in lucht om de zon te trotseren in het gezellige, bruisende Brabantse land, daar waar het leven goed is!

De zon, muziek, en kunstzinnige objecten brachten veel mensen op de been. Het centrum van Oosterhout stond centraal voor een groot muzikaal spektakel!

Het grote plein gevuld met de meest uiteenlopende klanken door het optreden van de vele koren ! Ook het Oud-Beijerlandse Pop-Up was weer van de partij. In een  kleurrijke, modieuze  uitstraling  brachten zij het publiek in extase en dat alles onder leiding van de altijd dolenthousiaste dirigent Inge Rambags en pianist Frans Verburg!