Omroep Hoeksche Waard reikt jaarlijkse voetbalprijzen uit

Ricardo Danning (speler Oud-Beijerland), Jan Jaspers (speler Piershil, seizoen 2017/2018), Shurnel Francois (speler OSV Oud-Beijerland en Melvin Kruijthof (doelman NSVV). 

De uitzending van Hoeksche Waard Live Sport stond woensdagavond geheel in het teken van de uitreiking van de Freek Schut Wisselbokaal en andere jaarlijkse voetbalprijzen van het seizoen 2017-2018. Naast de interviews met de gelukkigen door presentatoren Frank Dijkman en Michel de Baat, was ook oud-international Adri van Tiggelen uitgenodigd om de prijzen uit te reiken. Hieronder blikken we nog even terug op deze uitzending. Klik op de gekleurde tekst om het audiofragment terug te luisteren.


 

Adri van Tiggelen reikt de prijs uit aan Melvin Kruithof

De prijs voor de minst gepasseerde verdediging ging naar doelman Melvin Kruijthof van kampioen NSVV, die slechts 12 maal de bal uit het doel moest halen.

 

 

 

 

Ricardo Danning.

De meest scorende formatie van het seizoen 2017-2018 werd OSV Oud-Beijerland, dat 97 keer het net wist te vinden. Aanvoerder Ricardo Danning mocht de bijbehorende trofee in ontvangst nemen.
Ook spraken we met trainer Mark Smeding, die dit seizoen naar SSS is gegaan en de prijs voor Max Pelkman, die helaas verhinderd was,  in ontvangst nam.

 

Shurnel Francois (L) en Jan Jaspers

Jan Jaspers, als speler van Piershil en dit seizoen uitkomend voor OSV, eindigde samen met Max Pelkman (SSS) als tweede met 19 treffers (in de tweede klasse).

 

 

 

 

 

Het topscorersklassement werd gewonnen door OSV-speler Shurnel François, die het afgelopen seizoen maar liefst 32 maal doel wist te treffen. Naast een persoonlijke trofee mocht hij ook de Freek Schut Wisselbokaal voor een jaar mee naar huis nemen.


Tekst: Ben Lijten