Mark uit Oud-Beijerland wint 73.000 euro bij tv-show Miljoenenjacht

Mark (51) uit Oud-Beijerland is de winnaar van 73.000 euro in de spelshow ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht‘ dat zojuist werd uitgezonden bij RTL 4. Nadat Mark 499 kandidaten wist weg te spelen, sleepte hij dit geldbedrag in de wacht tijdens het zenuwslopende ‘Gouden Koffer Spel’. Mark was samen met 49 wijkgenoten uit postcodegebied 3261 uitgenodigd in de studio.

Mark wist de spanning goed op te bouwen en sloeg zelfs een bod van 273.000 euro af. Doordat hij in de ronde die volgt de 5 miljoen euro wegspeelt, zakt het daaropvolgende bod naar 73.000 euro. Mark twijfelt geen moment en gaat met dat bedrag naar huis.

Mark, werkzaam voor een autobedrijf, is positief gestemd: “Ik en mijn vrouw zijn zo’n elf jaar getrouwd en kennen elkaar van hockey. We hebben twee zoons van 16 en 18 jaar oud en dat is een dure leeftijd! De oudste gaat al studeren, dus daar kunnen we dit geldbedrag goed voor gebruiken. Ook willen we altijd nog eens gaan skiën in Amerika. Dat moet nu zeker lukken! Onze grote droom is om naar zeeland te verhuizen, omdat ik daar vroeger altijd met mijn oma naartoe ging. Ik houd zo ontzettend van de zee! Dankzij deze prijs komt die droom nu een stukje dichterbij!”

Samen met buurtgenoten in de prijzen
Oud-Beijerland bleek vanavond succesvol. Ook Marks vakgenoten Remon en Elly vielen in de prijzen. Remon won een gloednieuwe auto. Elly speelde het Mini Kofferspel en ging naar huis met een bedrag van 2.500 euro.
Mark, Remon en Elly waren vanavond samen met 47 vakgenoten uit Oud-Beijerland (postcodegebied 3261) te zien in de wekelijkse RTL 4-spelshow. Hun vakgenoten en alle andere deelnemers in de studio gingen met een Samsung-tablet naar huis.

‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ is tot en met zondag 30 september wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij RTL 4.

Fotocredits Roy Beusker Fotografie