Informatiedagen bij Hospice Hoeksche Waard

Bent u ook zo nieuwsgierig wat er achter de deuren van het Hospice Hoeksche Waard in de monumentale boerderij in Zuid – Beijerland gebeurt? Kom eens langs, men heet u van harte welkom en vertelt u graag over het werk en (indien mogelijk) laten zij u tijdens een rondleiding het hospice zien.

Hospice Hoeksche Waard is een organisatie gericht op inwoners in de regio Hoeksche Waard en omliggend gebied die in een terminale fase van hun leven zijn. Het hospice is gevestigd aan de Dorpszicht 1 in Zuid-Beijerland. Het voornaamste doel is rust en ruimte bieden aan mensen die nog maar een korte tijd te leven hebben. De exploitatie van het hospice wordt voor een deel gedekt door overheidsbijdragen. Daarnaast is er grote afhankelijkheid van particuliere gelden en donaties.

Op de volgende data/tijdstippen is het mogelijk het Hospice te bezoeken:

  • Dinsdag 18 september om 14.00 uur
  • Donderdag 15 november om 14.00 uur

Om een goede organisatie mogelijk te maken vindt het Hospice het fijn als u zich, bij voorkeur via e-mail info@hospicehoekschewaard, of telefonisch via nummer 0186 – 66 04 10 aanmeld.

U vindt het Hospice op Dorpzigt 1 in Zuid-Beijerland: vanaf de Dorpsstraat, ter hoogte van nummer 161 de dijk afrijden naar de parkeerplaats van de Hospice.

Er zit voor u geen passend tijdstip bij? Natuurlijk kunt u ook buiten de genoemde tijdstippen een afspraak maken en een bezoek brengen aan het hospice.