Informatie over slechtziend- en blindheid dichtbij huis

|27 september|

Om zoveel mogelijk mensen te voorzien van informatie en advies over slechtziend- en blindheid is Koninklijke Visio aanwezig op verschillende locaties. Zo zijn professionals van Visio op donderdag 27 september 2018 van 14.00 uur tot 16.30 uur te vinden in de bibliotheek, Steenenstraat 24 in Oud-Beijerland.

Uit onderzoek blijkt dat veel (oudere) mensen met een (zeer) beperkt zicht rond blijven lopen met vragen over leven met die visuele beperking. Mensen met visuele problemen zijn gebaat bij advies en revalidatie op maat. De professionals van Koninklijke Visio kijken samen met deze cliënten naar de revalidatiemogelijkheden passend bij hun persoonlijke hulpvraag.

Vragen over bijvoorbeeld aangepast lezen, tv-kijken, mobiliteit of het huishouden kunnen daarbij aan de orde komen. Het is mogelijk om volop in het leven te blijven staan. Visio ondersteunt kinderen, jongeren en volwassenen bij het verwezenlijken van de wens om zelfstandig te leven. Ook persoonlijk en professioneel betrokkenen zijn welkom voor informatie en advies.

Wanneer

Datum: donderdag 27 september
Locatie: Bibliotheek, Steenenstraat 24 in Oud-Beijerland.
Tijd: 14:00 tot 16.30 uur

Informatie en aanmelden

Belangstellenden kunnen voor meer informatie contact opnemen met afdeling Advies via telefoonnummer 088 585 94 00 of mailadres esthervanoosterbos@visio.org. Voor meer informatie over Koninklijke Visio: www.visio.org