Gemeente Hoeksche Waard, hoe ver zijn ze?

Wat gebeurt er allemaal in aanloop naar de nieuwe gemeente Hoeksche Waard? Suzanne Monster is ‘Projectleider Communicatie’ bij de voorbereidingen  eninformeert ons waar ze allemaal mee bezig zijn. Eén van de belangrijkste punten is het informeren van de burgers. Een nieuwe animatiefilm op de site van de gemeente Hoeksche Waard wordt uitleg gegeven over de dienstverlening van de nieuwe gemeente. Er komen 6 servicepunten in de Hoeksche Waard waar inwoners straks terecht kunnen met alle vragen aan de gemeente. De locaties van deze servicepunten zijn: gemeentehuis in Oud-Beijerland, gemeentehuis in Maasdam, ‘Heemzicht’ in Piershil, ‘De Buitensluis’ in Numansdorp, ‘Streona’ in Strijen en ‘Het Weegje’ in ’s-Gravendeel. Verder wordt er ook nog gezocht naar een slogan voor de nieuwe gemeente. Doe mee met de prijsvraag voor deze slogan. Voor meer informatie kun u terecht op de website van de gemeente Hoeksche Waard.