Fotografencafé deelt veel kennis

Zo na de zomermaanden gaat de Stichting Fotografencafé Drechtsteden weer lekker van start met nieuwe presentaties. Op dinsdag 4 september gebeurt dat met presentaties over luchtvaart- en drone fotografie.

Tijdens deze presentatie nemen zij je mee in de lucht, in de wereld van de “Air2Air” fotografie, het fotograferen van vliegtuigen uit andere vliegtuigen, een zogenaamd “photoship”.  En over “dronefotografie”, wat kun je er mee, hoe, waar en waarom wordt het ingezet.

Begin oktober is er een volgende bijeenkosmt. Dan komt Stephan Tellier uit Schoonhoven. Hij is zelfstandig fotograaf en maakte in 2012 van zijn passie zijn beroep. Naast freelance sportfotograaf werkt hij in opdracht van bedrijven, kranten en magazines. Als sportfotograaf werkt hij o.a. voor Schaatsteam LottoNLJumbo, De Persgroep, Algemeen Dagblad en Helden Magazine.

Dit jaar fotografeerde hij o.a. tijdens de Olympische Winterspelen in PyeongChang, Zesdaagse van Rotterdam, Jumbo Racedagen en Tour de France. Voor meer informatie: www.stephantellier.nl
Wim Woudenberg vertelde in HWLive Actueel over de verschillende aspecten van de fotografie en hoe dit binnen het café wordt behandeld.