Don’t Forget The Music (DFTM) viert één-jarig jubileum met spectaculaire uitzending

Een jaar geleden startte het programma Don’t Forget The Music (DFTM) op RadioHW. In dit programma hoor je de muziek die (te) weinig gedraaid wordt op de radio. Vader en zoon Bert en Marthijs Klein zijn inmiddels de vertrouwde gastheren van dit programma. Naast oudere muziek wordt in dit programma wekelijks de plaat bekend gemaakt die de komende week ‘In The Picture’ staat bij RadioHW. Ook de  items ‘De Keuze Van Marthijs’, ‘De Vergeten Dansplaat’, ‘Klompentip’ en het onregelmatig terugkerende item ‘Ode Aan De Dode’ zijn ingrediënten die de luisteraar kent van DFTM.

Bert (L) en Marthijs Klein

Maandag 10 september viert DFTM haar 1 jarig bestaan met een extra lange uitzending. Naast alle vaste items blikken we ook nog even terug op het afgelopen jaar en kijken we stiekem ook nog even naar de toekomst. Uiteraard weer met verrassende muziek die je veel te weinig (of bijna nooit meer) hoort op de radio.

De feestuitzending van DFTM begint al om 21.00 uur, dus voor je wekelijkse portie muzikale DNA moet je de radio een uur eerder aanzetten dan gewoonlijk. En we gaan door tot het gebruikelijke tijdstip van 23.00 uur.

Luister dus maandag 10 september naar de extra lange uitzending van DFTM.