Dubbele uitzending De Culture Club

Op 4 september niet één, maar twee uur De Culture Club bij Omroep Hoeksche Waard! En dat heeft alles te maken met de allereerste UITmarkt Hoeksche Waard die afgelopen zaterdag plaatsvond op het Gors in Nieuw-Beijerland, waar ook de opening van het Bram Roza Festival plaatsvond. De Culture Club heeft gesproken met cultuuraanbieders, prijswinnaars en bezoekers. Deze reportages hoort u in het tweede uur van 21:00 tot 22:00 uur.

Het eerste uur hebben we een reguliere uitzending waarin we spreken met Judith Wagensveld van Filosoferen op School, over het project Buitenschoolse Cultuureducatie voor kinderen van het Speciaal (Basis) Onderwijs. Verder is Leen Baars, de zanger van Mot Wat, te gast in de studio. Hij is tevens organisator van het evenement OBL Live in Oud-Beijerland en komt daar alles over vertellen en heeft voor ons nog een speciale verrassing.

Kortom, de Culture Club bast weer van de cultuur! Genoeg redenen om te luisteren! Aanvang 20:00 uur.

Presentatie: Michon Sprengers
Techniek: Marthijs Klein