Deze week in Nieuwsradio Hoeksche Waard

Op zaterdag 8 september om 10:00 uur kunt u er weer voor gaan zitten. Dan praten René Toonen en Arie Janson u weer bij over wat er speelt op het eiland. U hoort o.a. het laatste nieuws over de volgende onderwerpen

  • De politieke gast van deze week is burgemeester Servaas Stoop. Wat speelt er in Korendijk op dit moment?
  • Vorige week zaterdag is het lunchprogramma “HoekscheWaard@Lunch”  weer van start gegaan. Twee jeugdige vrijwilligers pakken de draad van het programma na lange tijd weer op. Wat kunt u voortaan verwachten? Marthijs Klein gaat het u vertellen.
  • De Dag van de Duurzaamheid is nabij. In de Hoeksche Waard wordt uitgepakt met een Duurzaamheidsfestival. Wat dat is, vertelt Ilse Voogt.
  • En… de Seniorenpartij HW doet mee aan de verkiezingen. We hopen u in de uitzending kennis te laten maken met de lijsttrekker van deze partij.