Deze week in Hollandse Sterren Op Bezoek

Op zondag 16 september in Hollandse Sterren op Bezoek een interview met: Frans van Dorland , Marjolein Faber  en promoter Jeanette de Wit in de studio.

De goedlachse Frans van Dorland is geboren en getogen in Nijmegen en daarmee een rasechte Nijmegenaar. Als kind was Frans al bezeten van muziek en kwam hij via via in contact met zanger en tekstdichter Henny Thijssen (bekend van Hazes teksten), die Frans verder op gang hielp in de muziekwereld. Frans kreeg regelmatiger optredens en begon steeds meer plezier te krijgen in het entertainen van publiek. Henny deed Frans het aanbod om een liedje te gaan schrijven. Dit resulteerde in de debuutsingle “Alleen” welke in 2017 verscheen. Na het succes van deze debuutsingle werd het tijd voor een opvolger daarvan en dat resulteerde in “Ik ben mijn jaloezie verloren”, met daarin opnieuw de bekende Shadows gitaar (Fender), waarmee wordt terug gegrepen naar de vijftiger/zestiger jaren. Dat gevoel naar die jaren zal zeker herkenbaar zijn voor velen bij deze single.
Frans houdt van het levenslied maar zijn hart ligt ook bij het Engelstalige lied , dus bij optredens zingt hij ook graag nummers van Elvis Presley , Roy Orbinson , Tom Jones , Engelbert Humperdinck en Marty Robbins. Kortom Frans is een artiest van vele markten thuis.

Zangeres Marjolein Faber is geboren op 23 maart 1990 in Doetinchem. Al op een jonge leeftijd wist Marjolein al dat ze zangeres wilde worden.

Sinds 11 april 2016 heeft Marjolein besloten meer te gaan doen met haar zangtalent. Toen heeft zij voor het eerst een debuut optreden gedaan in Wim’s Muziek Kelder te Doetinchem, samen met een gitarist Oscar de Armas. Dit was voor haar de drempel, om verder te gaan als zangeres.  Laten zien aan de wereld waar haar liefde ligt en dat is ‘’muziek’’. Toen heeft Marjolein veel mee gedaan aan talentenjachten, zingen voor goede doelen, feestjes en verjaardagen, om veel podium ervaring op te doen.
Voor een jaar geleden, zong zij alleen nog maar Engelstalige muziek. Maar al snel werd zij besmet met de Nederlandstalige muziek en is ze ook met passie Nederlandstalige muziek gaan zingen.
Ook zij kan zeggen dat haar droom is uit gekomen, want Op 1 maart 2018 heeft zij haar eerste debuut single uitgebracht ‘’Prins op het witte paard’’  en kwam zij al snel met een tweede nummer ” Het wordt en hele mooie zomer” uitgebracht op 23 juli 2018.  Marjolein geeft aan dat er dit jaar nog één single gaat uitkomen.  (De singles zijn geproduceerd door platenlabel Dutch Artist Music.)
‘’Follow Your Dreams and Never Give Up’’,  Dat is wat zij mee wil geven aan de mensen, want als je iets graag wilt in je leven.  Zal je ervoor moeten knokken.

U bent van harte welkom om de uitzending bij te wonen. Kom gerust langs in de studio de koffie staat klaar
Toegang is gratis.

Dus luister gezellig mee vanaf 13.00 uur tot 14.00 uur naar de uitzending via FM 96.0  of via onze website www.omroephw.nl

Onze studiogasten worden deze week mede mogelijk gemaakt door ArtiestenPromotie Jeanette de Wit

Heeft u vragen voor de artiesten, stuur ons een mail via:
hollandsesterrenopbezoek@omroephw.nl of bel live in de uitzending 078-6762002.
Presentatie : Andreas Tollenaar &  Arma van Katwijk.


Artwork by