Deze week in Hollandse Sterren Op Bezoek

Op zondag 30 september in Hollandse Sterren op Bezoek zijn Rob van Daal en Henk Jansen te gast in de uitzending.

Rob van Daal

Rob van Daal is een geboren en getogen echte Brabander, maar voelt zich zeker ook als een vis in het water in de rest van Nederland. Want ook daar is Rob een graag geziene gast en is zijn succes ongekend.

Meer dan 25 jaar treedt deze Brabantse warme persoonlijkheid op in cafe’s, zalen en grote evenementen door heel Nederland.

Rob is een grote toegevoegde waarde voor iedere gelegenheid waarbij hij naast zijn goede zangkwaliteiten ook als een goed entertainer/gastheer kan fungeren.

Al met al is Rob van Daal een ras artiest in hart en ziel waardoor ieder optreden vol overgave word uitgevoerd en eindigt in een groot feest.

 

Henk Janssen is heel bekend van het Duo De Fantastico’s. Henk, in 1965 geboren in Groesbeek, is tot 1985 daar ook woonachtig geweest. De eerste kennismaking met Johnny van The Sunstreams was toen Henk 5 jaar oud was en hij tijdens een matinee stiekem de feesttent was ingekropen om de drummer aan het werk te zien. Vanaf die tijd is er een ware vriendschap ontstaan tussen Johnny & Henk.
Henk speelde als drummer in diverse duo’s en bandjes zoals Les Chromona’s – The Moonlights en zelfs ook in De Havenzangers toen de groep nog kompleet was!
Net zoals Johnny werd Henk drummer maar beschikte hij over een warme mooie stem wat resulteerde in diverse singles en zowaar een eigen solo album.
Enkele bekende nummers van Henk zijn “Maar eens zijn wij samen“ en “En heel vaak huil je.“ .

U bent van harte welkom, toegang is gratis. Kom gerust langs in de studio de koffie staat klaar. Dus luister gezellig mee vanaf 13.00 uur tot 15.00 uur naar de uitzending via FM 96.0 of via onze website www.omroephw.nl.

Onze studiogasten worden deze week mede mogelijk gemaakt door o.a. Bling music.

Heeft u vragen voor de artiesten, stuur ons een mail via: hollandsesterrenopbezoek@omroephw.nl of bel live in de uitzending 078-6762002.

Presentatie : Andreas Tollenaar