Deze week in Hollandse Sterren Op Bezoek

Op 23 september in Hollandse Sterren op Bezoek een interview met: Jaimy van Kempen en Ricardo Rossin. Zij komen allebei naar de studio.

Ricardo is heel geleidelijk aan begonnen met zingen. Doordat hij, in de kroeg, regelmatig een microfoon onder zijn snufferd geduwd kreeg, zong hij daar al regelmatig. Vooral liedjes van Willem Barth en Grad Damen waren zijn favoriet. Zijn talent bleef niet onopgemerkt en al snel kreeg hij een telefoonnummer in zijn hand geduwd van iemand die hem wel wilde helpen. Daardoor deed Ricardo zijn eerste officiële optredens.

Naast swingende nummers zingt Ricardo ook erg graag ballads. Hij vindt het fijn om mensen te vermaken en te raken.  Zo zegt hij: ‘Bij het ene nummer gaan mensen volledig uit hun dak en bij het andere nummer pinken ze een traan weg. Dat vind ik zo heerlijk aan muziek maken’.

Na 2,5 jaar in kroegen zingen, gaf Ricardo zich op voor de bandcompetitie ‘Hazes zoekt de Voice’. Hij vertelt zelf: ‘Hazes zoekt de voice is wel een van de mooiste ervaringen tot nu toe die ik heb mogen meemaken. En vind het nog steeds ondenkbaar dat ik eerste ben geworden!’

Jaimy van Kempen uit Nieuwkuijk is vorig jaar op de Markt in Den Bosch in het bijzijn van duizenden muziekliefhebbers uitgeroepen tot Typisch Talent 2017. En dat was een grote emotionele ervaring voor de jonge zangeres.  De zangeres liet weten dat ze écht zeker was van dat de jury anders zou beslissen.

In de eerste finaleronde moest ze de strijd aangaan met Marloes van Ham, Erik Schreuders en Guus Doggen. Van Kempen zong allereerst het liedje Duizend Dromen. Het tweede nummer waarmee de Nieuwkuijkse voor de dag kwam, was ‘Hey ouwe’ van André Hazes junior.

In de tweede finaleronde waren aspecten als zangtechniek en de zuiverheid van de stem van doorslaggevende betekenis. Als beloning mocht Van Kempen, ditmaal samen met haar broer, een toegift zingen. U gaat in deze uitzending uitgebreid kennis met haar maken.

U bent van harte welkom om de uitzending bij te wonen. De toegang is gratis, de koffie staat klaar.
Dus luister gezellig mee vanaf 13.00 uur tot 15.00 uur naar de uitzending via FM 96.0 of via onze website www.omroephw.nl
Onze studiogasten worden deze week mede mogelijk gemaakt door o.a. Bling music
Heeft u vragen voor de artiesten, stuur ons een mail via :
hollandsesterrenopbezoek@omroephw.nl of bel live in de uitzending 078-6762002.
Presentatie : Andreas Tollenaar.