Debatavond over mobiliteit

Aangezien de wegen rondom de Hoeksche Waard en in de provincie Zuid-Holland dichtslibben en deze situatie nog jaren zal blijven, gezien de toekomstige onderhoud aan diverse bruggen en tunnels, moeten we dus met z’n allen gaan nadenken over hoe we beter bereikbaar zijn en blijven. De mensen die in een panel zitten zullen 20 september hun ideeën toelichten, zoals de Ondernemersvereniging Hoeksche Waard, Berend Potjer namens GroenLinks Provincie Zuid-Holland, VVD Hoeksche Waard, Behoud Hoeksche Waards Polderlandschap (BHWP) en Hoekschewaards Landschap (HWL). 

Sandra Hol, lijsttrekker Groenlinks Hoeksche Waard, legt uit wat de bedoeling is van de Debatavond Mobiliteit van donderdag 20 september. Wilt u aanwezig zijn bij die avond? Dan bent u van harte welkom in De Overbrugging ‘oude thomas kerk’ Margrietstraat 2 te Oud-Beijerland. De inloop start om 19:00 uur, het programma start om 19:30 uur en de avond eindigt naar verwachting om 22:00 uur.