De Creatiespiraal, maak je dromen waar

|28 september|

Hoe breng je een wens naar de werkelijkheid? Daarover gaat de creatiespiraal – een methode om je eigen leven in de hand te nemen. De Walk & Talk op 28 september in de Bibliotheek Hoeksche Waard in Oud-Beijerland Centrum is aan deze bijzondere manier van selfcoaching gewijd.

Spreekster en loopbaancoach Jamie Nederpelt laat aan de hand van verschillende voorbeelden zien hoe de creatiespiraal werkt: de weg van wens naar werkelijkheid. Zij geeft een mini-workshop, waar de bezoekers met behulp van kleine opdrachten, inzicht krijgen in hun eigen wensen. En ook laat Nederpelt de stappen zien van wens naar realiteit.

Zo leer je hoe je dromen waar kunt maken. Deze ochtend is een onderdeel van de Walk & Talk bijeenkomsten in de Bibliotheek, speciaal voor mensen die op zoek zijn naar (ander) werk. De toegang is gratis. Graag vooraf aanmelden via activiteiten@debhw.nl of via de agenda op de website. Gewoon aanmelden in de bibliotheek aan de balie kan ook. Vrijdag 28 september van 9.30-11.30 uur in de Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum (Lindenhoeve) – Steenenstraat 24 in Oud-Beijerland.