Campagne is voor de CDA nu echt begonnen

Lijsttrekker Paul Boogaard (CDA), Renske Frieswijk (16) en Karoline Vorthoren schoven aan tafel aan bij Omroep Hoeksche Waard. Na vier jaar wethouder in de gemeente Korendijk heeft Paul de ambitie om dat voort te zetten in de nieuwe gemeente Hoeksche Waard. Wat zijn de speerpunten in het verkiezingsprogramma en hoe worden de jongeren erbij betrokken?

Renske Frieswijk

Renske staat als jongste op nummer 23 op de kieslijst van de CDA. Vol passie vertelt ze over haar ambitie in de gemeentelijke politiek. Graag zou ze met voorkeurstemmen gekozen willen worden maar ze moet nog wel wachten tot ze 18 is voordat ze daadwerkelijk in de gemeenteraad zou kunnen komen. Samen met meerdere jongeren gaan ze de komende anderhalve maand campagne voeren in de Hoeksche Waard.