Bescherm uw auto tegen inbraak

Wel eens gehoord van een SDNA-kit?

Hiermee maakt u uw auto minder aantrekkelijk voor diefstal of inbraak. Door middel van een onzichtbare vloeistof die op uw auto(-onderdelen) kan worden aangebracht. Deze vloeistof heeft een unieke code zodat deze makkelijk terug te traceren is naar u. Daarnaast zit er in de kit een aantal sjablonen om zelf een unieke code en kenteken in de ramen te kunnen etsen. Donald van der Laan van Rhine Consulting Group geeft uitleg hoe dit in zijn werk gaat. De vijf gemeentes in de Hoeksche Waard stellen samen met SDNApartnershop enkele sets tegen gereduceerd tarief beschikbaar.

Bestel nu een autokit op www.sdnapartnershop.nl en gebruik de kortingscode:

Binnenmaas: BIN2018

Cromstrijen: CROM2018

Korendijk: KOR2018

Oud-Beijerland: OUD2018

Strijen: STRIJ2018