Alex Aiono – Big Mistake

Deze week is Alex Aiono – Big Mistake onze  ‘In The Picture’-track.

De Amerikaanse zanger, producer Alex Aiono heeft zijn bekendheid te danken aan YouTube. Zoals bij zo veel artiesten tegenwoordig is zijn succes begonnen via video’s op YouTube. Hij heeft meer dan vijf miljoen YouTube-abonnees en meer dan 784 miljoen views op zijn YouTube-video’s. Alex publiceert niet alleen muziek op YouTube, maar was ook te zien in een online YouTube serie. In 2013 bracht ie zijn eerste single uit. En sinds die tijd volgen er nog een aantal. Tot een album kwam het nog niet, maar wel weer een nieuwe single; Big Mistake is deze week ITP bij Radio HW.

Elke week staat er een nieuwe plaat In The Picture. Dit is een redelijk onbekende, nieuwe single die wat extra aandacht verdient. Op maandagavond tussen 22:00 en 23:00 wordt de wekelijkse In The Picture plaat bij het programma ‘Don’t Forget The Music’ bekend gemaakt. Deze zal gedurende de hele week regelmatig te horen zijn op Radio Hoeksche Waard.

 

 


Artwork by: