Zinkwegse Boys uit langs HOV/DJSCR

In Rotterdam trad Zinkwegse Boys aan tegen HOV/DJSCR [za] en in een vermakelijk duel werd met 4-6 gewonnen. Beide ploegen speelden vanaf de aftrap aanvallend waardoor er na 8 minuten al een uiterst bijzondere 2-2 tussenstand op het scorebord stond.
In de 2e minuut werd Justin de Lange gevloerd en zette Martijn van Zuuren vanaf de stip Zinkweg op 0-1. Het antwoord van de thuisploeg volgde snel. Via een snelle aanval kwam de spits 1 op 1 te staan met ZWB-goalie Martijn Krediet en hij tikte de gelijkmaker binnen. Wederom was het even later HOV/DJSCR wat scoorde.
De Zinkwegverdediging stond ineens erg diep en daar werd goed op geanticipeerd middels een snelle counter, 1-2. Nog geen minuut later zette John van der Zanden vanaf links voor en kopte Martijn van Zuuren de 2-2 tegen de touwen. Na deze bliksemstart van 2 kanten waren er nog wel flink wat kansen over en weer, o.a. een mooi afstandsschot  Fouad el Oauzizi namens ZWB wat knap gekeerd werd, maar gescoord werd er pas weer op slag van rust. Het was wederom linksback John van der Zanden die vanaf links voorzette en Richard van Ruiven zorgde van dichtbij voor de 2-3 ruststand.

 Na de thee voerde Zinkwegtrainer Nasser Abdalla wat wissels door en met John Ackon en Otman Fertoute nu binnen de lijnen waren er mooie aanvallende combinaties te bewonderen. In de 57e minuut zette Martijn van Zuuren goed door en legde af op Otman Fertoute die de bal beheerst binnen schoof, 2-4. Zes minuten later braken John Ackon en Martijn van Zuuren samen door en schoof v Zuuren naar Ackon die afrondde, 2-5. Zinkwegse Boys denderde door en even later kopte John Ackon spijkerhard op de lat.
Nadat op gegeven moment eerst Mike Fiere en daarna Sander van Hamburg het veld verlaten had, was het in de organisatie even zoeken. De tegenstander kwam in deze fase ineens weer beter in zijn spel en de snelle spits maakte er 3-5 van. Via een van richting veranderd schot werd ook nog 4-5. Het slotaccoord was toch voor Zinkweg want in de 88e minuut wist John Ackon razendsnel door te breken en af te leggen naar de mee opgekomen Martijn van Zuuren. De laatste zette de 4-6 eindstand op het scorebord.