VV ‘s-Gravendeel opent met winst tegen Dilettant

’s-Gravendeel heeft het eerste oefenpotje gewonnen. Tegenstander was Dilettant uit Krimpen a/d Lek, uitkomend in de derde klasse C. Met een wat aftastend begin zocht ’s-Gravendeel in de loop van de wedstrijd wat vaker de aanval op. Met wat kansjes voor Sven Akkerman, Marco Kruijthof en Jelle v/d Starre kwam ’s-Gravendeel nog niet tot scoren. Dilettant kwam zo af en toe gevaarlijk richting doelman Dennis Sleiffer, maar hij kon zijn doel schoon houden. Na ruim een uur voetballen kwam ’s-Gravendeel op voorsprong. Het mag gezegd worden, het was een beauty. Marco Kruijthof slalomde zich langs enkele verdedigers, kwam vrij voor de doelman en schoot beheerst de 1-0 binnen. Met deze stand werd er ook gerust.

Met flink wat wisselingen aan de kant van ’s-Gravendeel was het na de rust even wennen om elkaar te vinden. Na een uur spelen dacht Ivar de Boer de 2-0 aan te tekenen, hij bevond zich echter in buitenspelpositie. De 2-0 kwam er toch. Zoey Hoogwerf werd door de doelman van Dilettant tegen de grond gewerkt. Arbiter Koremans wees resoluut naar de penaltystip. Vanaf de elfmeter was het Jordy Westein die feilloos binnentrapte. De 3-0 die op het scorebord werd gezet, kwam voort een knappe aanval. Na aangeven van Ayhan Qasimov was het Zoey Hoogwerf die tot scoren kwam. Het slotakkoord werd tot stand gebracht door Youri Ton die de 4-0 eindstand bepaalde.

’s-Gravendeel speelde met de volgende spelers:

Dennis Sleiffer, Reinier Toes, Joeri van Ast, Luc Rozendaal, Leon de Jong, Mitch Klein, Jelle v/d Starre, Roy Schrauwen, Sven Akkerman, Jordy Westein, Marco Kruijthof, Jorrit van Driel, Job v/d Vorm, Ivar de Boer, Zoey Hoogwerf, Youri Ton, Ayhan Qasimov, Wesley de Sterke.