Vervangen inlaat Fortlaan Numansdorp

Vanaf maandag 20 augustus 2018 starten de werkzaamheden aan de Fortlaan tussen de huisnummers 1 en 3.

De werkzaamheden bestaan uit het vervangen van de inlaat, inclusief duiker en stuw. De huidige inlaat voldoet niet meer aan de normen voor de toekomstige situatie. De nieuwe stuw is geheel geautomatiseerd en kan op afstand worden bediend.

Omleiding

GKB Realisatie BV voert deze werkzaamheden in opdracht van waterschap Hollandse Delta uit. De planning is van 20 augustus tot en met september 2018. De Fortlaan wordt voor een periode van ongeveer een maand afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid via de Torensteelaan.

Overlast

Helaas is niet te voorkomen dat u enige overlast ondervindt van deze werkzaamheden. Men probeert de hinder tot een minimum te beperken. Weersinvloeden en andere (onvoorziene) omstandigheden kunnen het werk vertragen; dit kan leiden tot verschuivingen in de planning.

Verkeersmaatregelen

Om de werkzaamheden veilig voor de weggebruikers, omstanders en de werknemers uit te kunnen voeren, worden er verkeersmaatregelen genomen. De omleiding via de Torensteelaan wordt duidelijk met gele borden aangegeven.

Inloopavond

Op donderdagavond 23 augustus van 20.00 uur tot 21.30 uur bent u van harte welkom in “Het Schippershuis” te Numansdorp. Hier kunt u zien welke werkzaamheden uitgevoerd worden en krijgt u uitgebreide informatie over het project.

Informatie

Voor meer informatie, vragen of klachten over de uitvoering, kunt u contact opnemen met GKB Realisatie BV. Op werkdagen bereikbaar tussen 7.00 en 17.00 uur via telefoonnummer 0180-642929 of via een email naar info@gkbgroep.nl.

Bij calamiteiten kunt u contact opnemen via het telefoonnummer 0900-2005005

Voor algemene informatie en vragen kunt u contact opnemen met het waterschapsloket via het telefoonnummer 0900-2005005 of door een e-mail te sturen naar 2005005@wshd.nl.

 

Bron:  Gemeente Cromstrijen