Veel veranderingen in centrum Puttershoek

Diverse winkels in het winkelcentrum van Puttershoek wisselen de komende maanden van formule, zoals Dio Michelle (Bewustwinkelen Puttershoek) of van eigenaar, zoals Opnieuw bij Clau (wordt Hippe Kip damesmode). Dit is wat er vanaf 13 augustus gebeurt bij Marjan Houtman Lezen & Schrijven:

Vanaf maandag 13 augustus vindt er een grote verbouwing plaats en is de winkel gesloten. De grote winkel wordt gesplitst in 2 aparte panden. Marieke Bijl betrekt in de loop van september het ene pand met haar winkel Twee Ons Geluk, gespecialiseerd in baby/kinderkleding en cadeauartikelen.

Voor het andere pand zijn er momenteel 2 mogelijkheden. Men is in gesprek met een overnamekandidaat die de winkel in ‘afgeslankte’ vorm voortzet. Komt het tot een overeenkomst, dan heropent medio september de winkel met een nieuwe eigenaar.

Wanneer de gesprekken de komende weken niet tot een positieve uitkomst leiden sluit Marjan Houtman per 1 februari 2019 definitief. De periode van september t/m januari wordt dan benut voor een uitverkoop van de voorraad in 1 van de panden.

Heb je nog ‘Houtman Cadeaubonnen’? Lever deze zo snel mogelijk in.