Urker Mans Formatie geeft concert in Sliedrecht

Op woensdag 22 augustus 2018 komt de Urker MANS Formatie naar Sliedrecht voor een concert in de Grote Kerk. Het repertoire bestaat uit liederen rondom het thema OP REIS. Te denken valt aan liederen als: ‘Is uw paspoort getekend, Get on Board en Coming home.’

Daarnaast is het een reislustige groep. Niet alleen binnen Nederland reizen ze vele kilometers voor hun concerten maar ook in Canada waar zij dit jaar een tweede tournee maken. Op het programma staan ook bekende klassieke werken zoals ‘Sanctus’ van Verhey, ‘Hallelujah’ van Händel en ‘Landerkennung’ van Grieg. Pieter Baarssen zingt een beeldschone solo en vormt een duo met Albert de Borst in het lied ‘De Familieboom.’ De getalenteerde musicus Mark Brandwijk begeleidt de zangers en speelt twee improvisaties op het orgel en de vleugel. Drie van de zangers bespelen, naast hun zang, een taragot, een blokfluit en een altviool wat het programma een extra dimensie geeft.

Een concert van de Urker MANS Formatie staat garant voor enkele uren ontspannen genieten van koor- en solozang en instrumentale muziek.

Datum : woensdag 22 augustus 2018

Aanvang : 19.30 uur.

Locatie : Grote Kerk, Kerkbuurt 131, Sliedrecht

Toegang : € 17,50. Online en bij reservering € 16,-. Kinderen t/m 11 jaar € 5,-. ANBO/KBO/PCOB-leden betalen op vertoon van de lidmaatschapspas € 13,-. Reserveren : www.martinmans.nl of op de reserveerlijn: 06 – 25 39 19 03.

Voorverkoop van kaarten bij: De Vos Lezen en Wonen, Thorbeckelaan 19, Sliedrecht.