S.V. Heinenoord wint van Zuidland

Zuidland – Heinenoord: 1-4 (Rust: 1-2)

Na een zeer geslaagde trainingsweek in Fieberbrunn ( Oostenrijk ), waar tevens nog een oefenwedstrijdje met 14 – 0 werd gewonnen van FC Waidring, was de volgende oefenwedstrijd in en tegen Zuidland. Coach Ralph Kalkman had 18 spelers meegenomen, die allemaal aan bod kwamen.
Uit een fraaie aanval scoorde Andrew van Tiggelen de 0 – 1. Een kwartier later schoot Jordey van Dam nummer twee hard en zuiver van afstand binnen. 0 – 2. Nog voor rust kwam Sland terug met de aansluitingstreffer. 1 – 2. Met 7 verse spelers begon de Noord aan het tweede bedrijf. Ver in de tweede helft bracht Sander de Heus de stand op 1 – 3 en bepaalde Andy Bouterse met een schitterend doelpunt de eindstand op 1 – 4. Marvin Strik trof in de slotfase de paal en de terug springende bal werd door Sander de Heus over geschoten. Al met al een leuke oefenpot en kunnen de mannen van Ralph Kalkman zich gaan voorbereiden op de deelname aan de ROBEY CUP. Na een succesvolle eerste editie nemen dit jaar 9 clubs deel. De Cup is verdeeld in een voorronde – en finaleronde, 3 poules en 4 speellocaties. Op zaterdag 25 augustus wordt er afgesloten met een grote finaledag in Heinenoord.

Voorrondes zijn op dinsdag 21 augustus.

De eerste wedstrijden beginnen om 19.30 uur.

Poule A wordt gespeeld in Klaaswaal. S.S.S. – vv s’Gravendeel en s.v. Heinenoord.

Poule B wordt gespeeld in Poortugaal. s.v.Poortugaal – Zinkwegse Boys en S.H.O.

Poule C wordt gespeeld in Rotterdam. R.V. & A.V. Sparta – Zestienhoven en vv Rhoon.