Rotterdam-kalender van Hoeksche Waards makelij

Na het grote succes van vorige jaar zal MS Fotografie ook dit jaar weer met een nieuwe Rotterdam kalender van 2019 komen. De afgelopen maanden is er samen met professioneel stadsfotograaf Marc van der Stelt hard gewerkt om de kalender nog mooier te maken dan vorig jaar.

De kalender is te gebruiken als jaar- en/of notitiekalender door middel van de ruime vakken per dag. Het formaat van de kalender is net iets groter dan A4 (21,8cm x 32,0cm). Alle dertien pagina’ s van de fotokalender zijn gedrukt op 300 grams silk MC papier waardoor de kleuren perfect naar voren komen en het geheel is afgewerkt met een dik kartonnen achterblad.

De kalender is vanaf heden online via deze link te bestellen voor EUR 10,- (excl. EUR 4,25 verzendkosten in Nederland). De levertijd van de kalender is zo’n 3 werkdagen, maar meestal heeft u de kalender al de volgende werkdag in huis. We hebben speciaal voor de mensen uit de Hoeksche Waard dit jaar voor het eerst twee verkooppunten op het eiland: Boekhandel Edel in Numansdorp en Bruna in Oud-Beijerland.