Programmering woensdagavond verandert per 15 augustus.

HWLive Sport komt terug!

Frank Dijkman, de drijvende kracht achter het programma is deze zomer druk doende geweest om te kijken hoe er  een doorstart gemaakt kon worden gemaakt met HWLive Sport. En dat is gelukt! Frank heeft een tweede persoon gevonden die het programma mede gaat ‘dragen’: Dick Coppens, die daarmee zijn come-back maakt bij de omroep.
Vanaf 15 augustus zullen Frank en Dick in dubbelpresentatie het sportprogramma presenteren van 20:00 tot 21:00 uur.

Op diezelfde avond, 15 augustus, start ook een woensdageditie van HWLive Actueel. Het programma dat nu op maandag, dinsdag en donderdag al te beluisteren is. Elke woensdag om 19:00 uur zal Laurens Koomans u voorzien van het laatste nieuws en heeft hij interessante gesprekken met diverse mensen uit de regio. Hiermee hebben we dus voortaan elke werkdag een Hoeksche Waard Live. Van maandag tot en met donderdag een Actueel, en op de vrijdag uiteraard de weekend-editie.

Veel plezier op de vernieuwde woensdagavond.