Perry Zuidam en Marco de Hollander te gast

Op zondag 12 augustus hebben we in Hollandse Sterren op Bezoek twee gasten. We verwelkomen Perry Zuidam & Marco de Hollander live in de studio.

Marco de Hollander (L) en Perry Zuidam

De carrière van Perry Zuidam begint 20 jaar geleden, als Perry tijdens een gastoptreden als Bandparodist zijn eerste liedje zingt. Meteen valt hij op bij talentscout en producer Annie de Reuver ( Zij ontdekte eerder Pierre Kartner, Ben Cramer en Corry Konings) Op haar advies en ondersteuning begint Perry met optredens in het land en te werken aan zijn eigen muziek.

In de eerste jaren brengt Perry een aantal singles in eigen beheer uit zoals “Ik wil met jou naar Rio en “Je liefde was als warme wijn”.

Perry Zuidam heeft hele bekende hits op zijn naam staan zoals: Jij kunt niet altijd 16 zijn en zijn nieuwe zomerhit : Zwoele Zotte Zomer en Geboren Om Van Jou Te Houden.

Marco de Hollander is heel geliefd bij ons en alle luisteraars van Muziek op Klompen. We praten zondag over zijn nieuwe topsingle : Dans Tot Morgenvroeg.
Ook gaan we aandacht besteden aan de Sterren Gala Avond op 27 oktober 2018, met o.a. Marianne Weber en Jannes, die op deze avond optreden.

De uitzending van 12 augustus is extra lang! We doen een uurtje extra. U hoort Hollandse Sterren Op Bezoek van 13:00-15:00 uur.

Zoals altijd bent u tijdens de uitzending van harte welkom in de studio, de toegang is gratis.

Kom gerust langs, dan zorgen wij voor de koffie

Dus luister gezellig mee via FM 96.0 of via onze website www.omroephw.nl

Onze studiogasten worden iedere week mede mogelijk gemaakt door o.a. Score Promotion

Heeft u vragen voor de artiesten, stuur ons een mail via : hollandsesterrenopbezoek@omroephw.nl of bel live in de uitzending 078-6762002.

Presentatie en techniek : Andreas Tollenaar & Arma van Katwijk

Onze studiogasten worden iedere week mede mogelijk gemaakt door o.a. Score Promotion

Artwork by: