Opening en sluiting Aldi Oud-Beijerland

Het filiaal aan de Molenaar 8 in Oud-Beijerland zal op maandag 6 augustus om 20.00 uur haar deuren definitief sluiten.
Op woensdagochtend 8 augustus wordt om acht uur de nieuwe Aldi-vestiging aan het Zoomwijckplein 7 in Oud-Beijerland feestelijk geopend. Filiaalleider de heer UijtdeHaag zal de bijzondere opening verrichten.

De verwachting is dat het op de openingsochtend behoorlijk druk zal gaan worden: de eerste 400 klanten krijgen bij aankoop van minimaal € 20,- aan boodschappen een tas met daarin een kraslot. Wanneer de tassen met krasloten zijn vergeven, is er -zolang de voorraad strekt- een gratis herbruikbare Aldi-tas voor iedere klant.
De enthousiaste filiaalleider de heer UijtdeHaag: “Wij als team zijn, na hard werken, meer dan trots om dit filiaal te mogen openen.”. Voor Aldi zijn vers en duurzaamheid een belangrijke pijler. Steeds meer verse, biologische en Fairtrade-producten kun je in de Aldi filialen vinden. Daarnaast streeft Aldi naar het zo duurzaam mogelijk inrichten van de filialen. Het complete filiaal wordt van nieuwe LED verlichting voorzien. Ook karton en folie wordt 100% gerecycled.

Om klanten extra te verwennen, staat er op de openingsdag een Foodtruck. Daar worden heerlijke verse gerechtjes bereid met de producten van Aldi die klanten gratis kunnen proeven.

De winkel aan het Zoomwijckplein 7 in Oud-Beijerland beschikt over meer dan 125 parkeerplaatsen. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 20.00 uur en zaterdag van 8.00 tot 18.00 uur.