Kaartverkoop eerste Club El Flaco is gestart!

UITVERKOCHT !!!!
Op zaterdag 29 september organiseren Rutger Leentvaar en Roxanne Bostelaar het evenement CLUB EL FLACO: een sfeervolle muziekavond, voor volwassenen, in de Oude Bijlschool in Oud-Beijerland!

Een aantal jaar geleden is deze voormalige school volledig gerenoveerd. Met een prachtig plein en sfeervolle inrichting is dit pand, met bewoners Up Social Club en Pizzeria El Flaco een aanwinst voor Oud-Beijerland.

Toen Rutger het idee kreeg voor een tof feest in eigen dorp, benaderde hij Roxanne. Met haar Stichting Cultuurpower organiseert ze al diverse muziekavonden voor volwassenen in samenwerking met El Flaco en zo werd Club El Flaco geboren.

Rutger, bij velen bekend als DJ, zal deze avond niet zelf achter de draaitafel plaatsnemen, maar dit keer de organisatorische kant op zich nemen, samen met Roxanne. Beide organisatoren merken dat er onder de volwassenen behoefte is aan een avond uit op het eiland.

De Oude Bijlschool wordt voor de gelegenheid omgetoverd tot evenementenlocatie, waar je naast live-muziek ook kunt genieten van hapjes en drankjes. ‘Op 29 september gaan we swingen met Funky Piano’s en, ff wachten nog…pizza! We hopen zo veel mogelijk mensen te laten genieten. Het is altijd spannend om iets nieuws te organiseren, maar we hebben er veel vertrouwen in dat dit evenement gewaardeerd zal worden’, aldus Rutger.
Kaartjes kosten 20 euro en zijn online te koop via www.facebook.com/clubelflaco én te koop bij Dermalise Beautysalon & Shop