Inwoners Oud-Beijerland jagen op miljoenen in Miljoenenjacht

Zondagavond 2 september is de ontknoping te zien bij RTL 4

Amsterdam, 24 augustus 2018 – Vijftig inwoners van Oud-Beijerland uit postcodegebied 3261 strijden om prijzen tot wel vijf miljoen euro in tv-show ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’. Zij wonnen bij de Postcode Loterij een felbegeerde studioplaats in de spelshow die Linda de Mol presenteert. Of inwoners uit Oud-Beijerland daadwerkelijk in de prijzen vallen, is zondag 2 september vanaf 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Rene (54) uit Oud-Beijerland is één van de gelukkigen die afreist naar de studio in Amsterdam: “Het lijkt me een hele ervaring om dit mee te maken. Ik ga samen met mijn schoonzoon en we hebben het programma al meerdere keren gezien. We weten dus wat ons te wachten staat! Welke koffer ik zou kiezen mocht ik bij Linda de Mol aan de desk komen staan, laat ik van het moment afhangen. Ik laat het op me af komen.”

Kans op geldprijzen tot wel 5 miljoen euro
De vijftig inwoners uit Oud-Beijerland zijn samen met inwoners uit negen andere wijken uit heel Nederland aanwezig in de studio. Eén van de 500 aanwezigen maakt kans de studio als miljonair te verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel’ te spelen. Door koffers te openen, maakt de finalist kans op een geldbedrag dat kan oplopen tot wel vijf miljoen euro.

De uitzending van ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ met daarin de inwoners uit Oud-Beijerland is zondag 2 september van 20.00-21.30u bij RTL 4 te zien.