Indrukwekkende presentatie dichtbundel Zoet & Zilt

Op zaterdag 18 augustus presenteerde de dichter van de Hoeksche Waard Ingrid van den Oord haar dichtbundel Zoet & Zilt. Het Hof van Assendelft in Heinenoord vormde de prachtige locatie voor de onthulling van deze bundel, waarin al haar gedichten die zij van september 2016 tot september 2018 schreef, zijn terug te lezen.  In de bundel Zoet & Zilt staan ook vier lino’s.
Er waren veel gasten aanwezig bij de feestelijke bijeenkomst. Mien Prins, de oud-voorzitter van het Bram Roza festival, sprak lovende woorden over de bijzonder fraaie gedichten en Door Visser begeleidde een aantal gedichten met haar fantastische gitaarspel.

Na de presentatie konden de aanwezigen een gesigneerde gedichtenbundel kopen. De unieke gedichtenbundel is op verschillende locaties te verkrijgen.
Als dichter van de Hoeksche Waard was Ingrid iedere eerste donderdag van de maand was Ingrid te beluisteren bij Omroep Hoeksche Waard in het programma Hoeksche Waard Live Actueel. Op donderdagavond 6 september zal zij daar voor het laatst als dichter van de Hoeksche Waard te beluisteren zijn.