Hoekschewaard@Lunch is terug!

Het radioprogramma Hoekschewaard@Lunch is terug op radio Hoeksche Waard. Het lunchprogramma wat op zaterdag tussen 12:00 – 14:00 wordt uitgezonden zal vanaf 1 september weer worden voorzien van live presentatie.

 

Het programma kenmerkt zich door een fijne afwisseling van muziek en nieuws. Het is geprogrammeerd tussen twee programma’s die een grote luisterdichtheid kennen, namelijk NieuwsradioHW en Sportradio. “Het gaat een fris en luchtig programma worden met wat informelere onderwerpen dan bij Hoeksche Waard Live Actueel”, zegt Marthijs Klein, één van de programmamakers. “Een lekkere ontspanning op de zaterdagmiddag tussen Nieuwsradio en Sportradio”.

De laatste live-uitzending van Hoekschewaard@Lunch was ruim twee jaar geleden toen nog gepresenteerd door Joost van Wijk. Sinds dien zijn de uren tussen Nieuwsradio en Sportradio gevuld met nonstop muziek. “Samen met Robin Reedijk ga ik proberen er weer leven in de blazen”, aldus Marthijs.