Gezond Natuur Wandelen in Numansdorp

Elke eerste zondag van de maand staan de vrijwillige wandelbegeleiders van Gezond Natuur Wandelen om 15.00 uur voor u klaar bij het Nationaal Landschap Centrum op Veerweg 1 in Numansdorp om met u een mooie wandeling te maken.

De wandelbegeleiders zoeken een mooie route uit en wandelen een uur op een rustig tempo (circa 3 km per uur). Onderweg is er altijd wel iets te vertellen over wat men ziet. Na afloop is er gelegenheid om samen nog iets te drinken. De wandelingen zijn gratis, alleen de eventuele versnaperingen na afloop zijn voor eigen rekening.

De Hoeksche Waard is een prachtig gebied om in te lopen. Wanneer tijdspanne en wandeltempo passend zijn is iedereen vrij om mee te wandelen. Voor een wekelijkse wandeling is er Gezond Natuur Wandelen in Puttershoek (elke dinsdagochtend) en Oud-Beijerland (elke vrijdagochtend).

Lijkt het u fijn om anderen te helpen om (meer) in beweging te komen? Doe dan mee als vrijwillige wandelbegeleider met Gezond Natuur Wandelen. Wij zoeken voor Oud-Beijerland en Puttershoek nog mensen die een wandeling willen begeleiden. Het aantal keren dat u beschikbaar bent bepaald u zelf. Wandelbegeleiderscursussen behoren tot de mogelijkheden. Ook voor een nieuw te starten wandelgroep op donderdagochtend in Strijen zijn wij op zoek naar begeleiders. Bel of mail met Bianca den Ouden of Inge Pechler, via 088 7308900 of b.denouden@welzijnhoekschewaard.nl