Franky Falcon, een hit is nooit te voorspellen.

Op zondag 5 augustus hadden in Hollandse Sterren Op Bezoek niemand minder dan Franky Falcon bij ons in de studio. De zanger die al zo’n 28 jaar in het vak zit, vertelde openhartig over verschillende onderwerpen. Zo liet hij weten zich best zorgen te maken over de nieuwe lichting artiesten. Aangezien ze hem in het circuit wel kennen, krijgt hij genoeg boekingen. Maar de nieuwe lichting heeft het best moeilijk, want tegenwoordig moeten ze zelfs betalen om gedraaid te worden. En als je dan gewoon je reguliere werk heb, en al kosten maakt om een clip te maken, dan kunnen alleen de artiesten met geld zich in het circuit in de picture spelen.

Ook vertelt hij dat hij thuis gewoon lekker zichzelf kan zijn en zijn vrouw hem in alles steunt.”thuis is mijn rustpunt”, zo laat hij weten. De inmiddels 55-jarige zanger heeft veel meegemaakt als artiest en bouwt al een klein beetje af. “Voor mij hoeft elke dag optreden niet meer, die tijd ligt achter me”

Ook hoor je in onderstaand fragment van de uitzending hoe Franky ooit begon en waarom hij na al die tijd nog steeds plezier heeft in het vak.