Flitsende start nieuw seizoen De Culture Club

Foto: De Culture Club v.l.n.r. Maartje Lagendijk, Marthijs Klein, Ankie Winkelman, Michon Sprengers, Helma Wagemakers & Carla Beverwijk

Dinsdag 28 augustus … de start van een bruisend nieuw seizoen van De Culture club … HET programma bomvol kunst en cultuur uit de regio, hier op Omroep Hoeksche Waard! En alle presentatoren zijn aanwezig en zullen de luisteraars niet alleen meenemen in de hoogtepunten van de afgelopen zomer, maar we gaan direct flitsend van start!

Zo bellen we met Rick van den Berg, beeldend kunstenaar, over zijn boekje “Vierenveertig vreemde vogels” dat vorige week is verschenen; hebben we Loes de Bree van theatergroep MASK aan de telefoon die een inkijkje geeft in alle plannen voor het nieuwe seizoen en vertelt schrijfster Gerda van Wageningen over het boek Bakkersliefde, de eerste roman uit een nieuwe trilogie. Verder is er vanzelfsprekend de culturele agenda en gaan we met elkaar in discussie over ‘tussen kunst en kitch’ in de cultuur!

Genoeg redenen om op dinsdagavond tussen 20:00 en 21:00 uur te luisteren naar De Culture Club!

Presentatie:
Ankie Winkelman
Carla Beverwijk
Maartje Lagendijk
Helma Wagenmakers

Techniek: Marthijs Klein