Fans weten de weg naar de studio!

Op zondag 12 augustus was het een drukke boel in de studio in Puttershoek. Sinds de mededeling werd gedaan dat zowel Marco de Hollander als Perry Zuidam tijdens een extra lange aflevering van Hollandse Sterren Op Bezoek te gast zouden zijn, kreeg de omroep verschillende verzoeken van fans om daarbij aanwezig te mogen zijn. En aangezien dat altijd is toegestaan (sterker nog: graag zelfs) kwamen er vele mensen richting het Schouteneinde.

De zondagmiddag werd een klein feestje waarbij Arma en Andreas met de gasten stil stonden bij het Sterrengala dat binnenkort weer gaat plaatsvinden. Luister hier wat Marco en Perry hierover vertelden.

Ook luisteraars die niet naar de studio kwamen, luisterden massaal naar de verhalen van Perry Zuidam en Marco de Hollander. En dan is het een kleine moeite en een groot plezier om de telefoon te pakken. Met een persoonlijk verhaal, een wens of gewoon om een plaatje aan te vragen. Nog een keer beluisteren? klik hier!

Perry en Marco zijn artiesten die dicht bij de mensen willen staan, en dat is te merken. Ook zijn het dikke vrienden, al heel wat jaren. Perry moest even nadenken, maar wist zich de start van hun vriendschap toch nog goed te herinneren. Ook vroegen we hem hoe zijn carrière ooit, zo’n 20 jaar geleden, begon.(audiofragment)

Nadat Marco vanwege andere bezigheden iets eerder vertrok (want druk hebben de mannen het!) spraken we nog even door met Perry Zuidam en maakten we kennis met zijn nieuwe single, de remake van Zwoele Zotte Zomer.
Perry, die 6 maanden per jaar in Numansdorp verblijft,  kreeg daar vele positieve reacties op. Ook het onderwerp ‘ houden van mensen’ kwam aan bod, en dat Perry van zijn publiek houdt en ook van de Hoeksche Waarders, blijkt wel uit het volgende gesprekje: