Facebookpagina hernoemd!

Sinds dinsdag 15 augustus is de naam van de Facebookpagina Radio Hoeksche Waard veranderd in Omroep Hoeksche Waard. Een kleine verandering, maar wel een met betekenis.

Omroep Hoeksche Waard is sinds enige tijd een nieuwe weg ingeslagen, waarbij de omroep naast radio, ook meer en meer online actief is met nieuws, audiofragmenten, video en binnenkort ook met podcasts.

Ook de Facebookpagina van TV Hoeksche Waard is bij deze verandering betrokken. Nu de omroep heeft gekozen voor online only video aanbod i.p.v. lineaire TV, is deze pagina nu opgenomen in de nieuwe pagina Omroep Hoeksche Waard. Van onze Twitter accounts  zal voortaan alleen nog de account @OmroepHW worden gebruikt. Ons Instagram account was al @OmroepHW genaamd.
Wij hopen dat deze vereenvoudigingen de communicatie over en weer met u, onze gebruikers, ten goede zullen komen.