ChristenUnie HW stelt kandidatenlijst vast.

De leden van de ChristenUnie Hoeksche Waard hebben tijdens hun laatst gehouden ledenvergadering de eerste zes kandidaten voor de komende gemeenteraadsverkiezingen vastgesteld.
Lijsttrekker wordt Alma Vervelde-Tuk, nu fractievoorzitter in Oud-Beijerland. Tweede op de lijst is Huibert Steen, nu fractievoorzitter in Binnenmaas.

Achtereenvolgens staan op de lijst; Jan van Westen, fractievoorzitter in Strijen en Kees van Pelt, raadslid in Oud-Beijerland. Op plaatsen vijf en zes staan Dick de Fonkert uit Strijen en Aloys Bijl uit Binnenmaas, beiden nieuw op de lijst. De kandidatenlijst wordt later aangevuld.

Alma Vervelde

Alma Vervelde: “We gaan hoopvol en optimistisch de verkiezingstijd in. Immers, konden de inwoners van de Hoeksche Waard in het verleden alleen in Binnenmaas, Oud-Beijerland en Strijen op de ChristenUnie stemmen, nu kunnen de inwoners van Cromstrijen en Korendijk dat ook. We staan te popelen om de inwoners in de Hoeksche Waard kennis te laten maken met ons verkiezingsprogramma. Daar wordt nu druk aan gewerkt. We zijn gestart met het bezoeken van de dorpen om de inwoners te vragen wat zij belangrijk vinden voor de komende vier jaar. Hun input is voor ons uiteraard erg belangrijk. We zijn immers geen politici voor onszelf maar voor de inwoners, alle inwoners, van de Hoeksche Waard.”