BSO-campingweek opnieuw hoogtepunt van de zomervakantie

COKD Kinderopvang sluit de zomervakantie af met een sportieve campingweek 

Na het succes van de afgelopen jaren kon een herhaling van de COKD campingweek niet uitblijven. Van 20 t/m 23 augustus werden vanuit de BSO-legertent  op Camping Stayokay in De Biesbosch verschillende sportieve activiteiten voor de buitenschoolse opvang (BSO-)kinderen georganiseerd. De afsluitende week van de zomervakantie was volgens de kinderen van COKD Kinderopvang “supercool!”.

Voor alle kinderen van de BSO-locaties van COKD Kinderopvang uit Dordrecht, Papendrecht en de Hoeksche Waard werden een week lang alle activiteiten georganiseerd vanuit de camping. Levend Stratego, het grote chaosspel, speurtochten, een golfclinic, kanovaren en nog veel meer leuke, gekke en verrassende kampspellen. Ook een barbecue ontbrak niet. Tijdens het ophaalmoment konden de ouders de sfeer proeven van de campingweek. Want de kinderen raakten er niet over uitgepraat.

Over COKD Kinderopvang
COKD Kinderopvang is met zo’n 100 medewerkers één van de grootste non-profit kinderopvangorganisaties in Dordrecht, Papendrecht en de Hoeksche Waard. COKD biedt, samen met ouders en partners, een verantwoord opvoedingsmilieu waarbij het kind zich thuis voelt en zich optimaal kan ontwikkelen. Het is van groot belang dat kinderen een veilige, vertrouwde, uitnodigende, zorgzame omgeving en structuur aangeboden krijgen.

Wij zijn onderdeel van Stichting SWKGroep. De SWKGroep staat voor de kracht van ontwikkeling in kinderopvang, buurtwerk en zorg. Onderdeel zijn van deze stichting biedt veel voordelen. Wij delen elkaars kennis, ervaring en netwerk en alle secundaire bedrijfsprocessen worden uit handen genomen. Daardoor kunnen wij al onze aandacht richten op de opvang van het kind.