Alles en meer over het Bram Roza Festival bij de Culture Club

De Culture Club uitzending van vandaag is bijna geheel gewijd aan het Kunst- en cultuurfestival Bram Roza dat van zaterdag 1 september tot vrijdag 7 september wordt gehouden op ’t Gors in Nieuw-Beijerland. Wat houdt de HW Nacht van de Poëzie in? En wat kunnen we verwachten van de eerste Uitmarkt van de Hoeksche Waard? Renée Ruisch, Hanneke le Clercq en Henrieke Veenendaal van het Bram Roza Festival vertellen hierover bij de Culture Club (dinsdag 20.00-21.00).  Zij zullen de luisteraars duidelijk maken waarom een bezoekje aan dit kunst- en cultuurfestival de moeite waard is. Daarnaast hebben we nog een reportage van de bundelpresentatie van Ingrid van den Oord en spraken wij met Geertje Wiersma van de bibliotheek over Simone van der Vlugt.

 

Presentatie: Carla Beverwijk

Techniek: Marthijs Klein