4 augustus, Nieuwsradio Hoeksche Waard

In de uitzending van 4 augustus hoort u in NieuwsradioHW:

Sinds bekend werd dat de financiele positie van Lunchcafé Zonder Meer niet goed is, zijn er diverse acties opgestart om een dreigende sluiting te voorkomen. Bestuurslid Conny Verbaas zal in de uitzending toelichten welke acties er zoal zijn, en hoe de stand van zaken nu is.

 

De politieke gast, die we vanaf 10 uur een half uur lang bevragen is Jan van Westen. Hij is lid van Christen Unie Strijen. Ongetwijfeld gaat het dan over de kandidatenlijst die sinds kort bekend is gemaakt. Wat zijn zijn ambities, motivaties en toekomstverwachtingen?

En als je dagelijks met (de gevolgen van) kanker strijdt, zijn er momenten dat het allemaal teveel kan worden. ‘Als kanker je raakt’ wil je begeleiden en advies geven om de dagelijkse strijd vol te houden, je leven zinvol te laten zijn, je waardigheid te beleven en je te laten ervaren dat je waardevol bent. We spreken met Anneke van Etten-Visser .

Dat en meer nieuws en actualiteiten in NieuwsradioHW, elke zaterdag van 10-12 uur